Veeam

Som en del af vores produktportefølje har vi et samarbejde med Veeam.

 

Veeam er en anerkendt leverandør af mange forskellige typer af backup og recovery, herunder backup af fysiske og virtuelle maskiner, Microsoft 365, cloud data mm. Veeam backup er en pålidelig databeskyttelsesløsning, der tilbyder effektiv og pålidelig backup og gendannelse for virtuelle, fysiske, NAS og cloud-native miljøer.

 

 

Her er nogle nøglepunkter om Veeam Backup:

 

Backup og Recovery

Veeam Backup & Replication giver dig mulighed for at opbevare, kontrollere, sikkerhedskopiere og gendanne alle dine data, uanset hvor de befinder sig. Du kan reducere risikoen med omfattende databeskyttelse og opfylde gendannelsesmål med tillid.

 

Beskyttelse mod Ransomware

Veeam sikrer dine data mod ransomware ved at levere pålidelige løsninger, der kan stoles på.

 

Hybrid Datacenter-beskyttelse

Du kan nemt organisere og administrere backup samt bruge politikbaseret tiering til at arkivere data på tværs af forskellige lagringsklasser i den hybride sky.

 

Tidlig trusselsdetektion

Veeam har en indbygget AI-drevet Malware Detection Engine, der analyserer data under backup og hurtigt opdager indbyggede trusler.

 

Proaktiv trusselsjagt

Systemet flagger straks backup-fejl og giver besked til dit foretrukne SIEM-værktøj, så du hurtigt kan vurdere situationen og minimere risici for dine data.

 

Præcis gendannelse

Med Veeam Recovery kan du rulle tilbage til øjeblikket før infektionen ramte og minimere datatab.

 

 

Veeam Backup er designet til både Windows og Linux og beskytter alle dine kritiske data, uanset om de er virtuelle eller cloud-baserede.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller specifikke detaljer, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

veeam-seeklogo 2png

Leave a Reply