IT-Rådgivning

IT-rådgivning dækker over en bred vifte af forskellige ydelser, herunder både tekniske og ikke tekniske områder. Som udgangspunkt handler IT-rådgivning om at fokusere på den samlede IT-løsning for virksomheden, herunder en udformning og effektuering af virksomhedens IT-strategi.

 

Kreativ og omkostningsbevidst brug af IT er en central del af enhver virksomhed. En gennemtænkt IT-strategi skal derfor sikre at de valgte IT-løsninger er de rigtige, samt at de understøtter og imødekommer virksomhedens samlede investeringer og overordnede forretningsstrategi. I praksis kan det dog være svært at følge med udviklingen. For at vælge de rigtige løsninger, der er en forudsætning for opfyldelsen af IT-strategien kræves der en vis erfaring samt besidelse af en indgående viden om den nyeste teknologi inden for området.

 

Hos Syscom IT-Konsulenterne ser vi det som en af vore vigtigste opgaver at hjælpe vore kunder med at finde frem til en realistisk og bæredygtig IT-strategi, der tilgodeser virksomhedens behov og ønsker, både i dag og i fremtiden. Vi rådgiver således om alle rådgivningsaspekter vedrørende din samlede IT-løsning. Dette omfatter både de små dagligdags projekter, men også strategisk rådgivning fra analyse til implementering.

 

Den rigtige rådgivning handler ikke kun om teknologi og ressourcebesparelser – den handler om mennesker, relevans og usabillity. Derfor ligger vi stor vægt på at tilgodese de menneskelige aspekter og finde den løsning der på bedst mulig vis tilgodeser alle parter.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan bistå jer med en kvalificeret rådgivning om de enkelte aspekter i jeres IT-løsning.