IT-Projektledelse

Planlægning og implementering af nye IT-systemer og programmer er ofte en kompleks og til tider uoverskuelig opgave for virksomheden. Derfor kræver mange projekter en projektleder med en særlig viden inden for det pågældende område – dette gælder specielt inden for IT, hvor der konstant lanceres nye produkter og løsninger.

 

Da virksomheder normalt ikke råder over medarbejdere med den nødvendige viden og erfaring kan Syscom IT-Konsulenterne tilbyder at påtage sig projektlederrollen i forbindelse med alle faser af IT-projekter. Selvfølgelig kan vi støde på opgaver, vi ikke selv kan løse og blandt andet derfor sørger vi altid for at have kompetente samarbejdspartnere, der kan hjælpe med de problemstillinger der eventuelt måtte opstå undervejs.

 

Ethvert projekt kræver en målrettet indsats, der sikrer at teknologien harmonerer med de mennesker der bruger den dagligt. Det betyder, at vi under hele forløbet lige fra idé fasen til den afsluttende evaluering har en tæt kontakt med virksomheden samtidig med at vi løbende reviderer processen for på den måde at sikre en optimal projektledelse.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring din fremtidige styring af nye eller eksisterende IT projekter.