IT-Sikkerhed

IT-sikkerhed er et område, der bør tages særdeles alvorligt- særligt i en tid, hvor virksomhedernes anvendelse og afhængighed af internettet og de direkte relaterede services er stigende. Udbredelse af nye services og løsninger (Cloud computing, xxx mm.) udgør en stigende trussel mod sikkerheden af virksomhedens kommunikation og data.

 

Den åbne forbindelse til internettet er i dag en nødvendighed for de fleste virksomheder, men derfor udsættes virksomhedens lokale netværk også for virus og diverse hackerangreb mm.

 

Det er selvfølgelige ikke kun internet relaterede faktorer der skal tages hensyn til i forbindelse med en vurdering at virksomhedens IT-sikkerhed. Som udgangspunkt handler det om at beskytte mod alle eksterne såvel som interne faktorer der er en trussel mod den viden og de processer som virksomhedens forretnings og dermed eksistensgrundlag er baseret på.

 

Hos Syscom IT-Konsulenterne tager vi din sikkerhed alvorligt. Om udgangspunktet er en total gennemgang af virksomhedens sikkerhedsniveau eller f.eks en vurdering af din firewall opsætning så kontakt os for en uforpligtende samtale.

 

Vi har den viden og de produkter der skal til for at sikre din IT-løsning bedst muligt, så kontakt os for en uforpligtende samtale omkring din fremtidige IT-Sikkerhed.