Office 365

Office 365 samler styrken fra de velkendte Office programmer med e-mail i forretningsklasse (drevet af Exchange Online), dokumentdeling (drevet af SharePoint Online) samt instant messaging og videokonferencer (drevet af Teams).
Alt arbejder problemfrit sammen for at give dig den bedste produktivitetsoplevelse på tværs af dine enheder – fra pc’er til smartphones til tablet-computere. Fordi det er en cloud-baseret tjeneste, hostet af Microsoft, får du altid den nyeste teknologi uden behovet for at opgradere dine servere, og den inkluderer virus- og malwarebeskyttelse, automatisk backup og 99,9 % oppetidsgaranti med en finansielt støttet aftale om serviceniveau.

 

Adgang overalt
Office er nu optimeret til brug på tværs af dine enheder – pc, Mac, tablet-computer og smartphone – med berøringsvenlige funktioner og stadig alle tiders med det traditionelle tastatur og mus. Log på Office for at få adgang til den nyeste version af dine dokumenter og personlige indstillinger, som de følger dig på tværs af dine enheder. Synkroniser dine filer til dine enheder ved hjælp af OneDrive til offline adgang og automatisk gensynkronisering og backup. Når du er væk fra dine enheder, kan du logge på Office ved hjælp af en browser og hurtigt streame et Office program på en pc for at få en fuld oplevelse med visning og redigering.

 

Arbejd sammen
Hold effektive online møder med flere forskellige deltagere med videokonference i HD, skærmdeling og notatskrivning i realtid. Opret en postkasse inden for et websted for at få adgang til teamkommunikation og dokumenter direkte fra Outlook. Del dokumenter fra OneDrive eller SharePoint-teamwebsteder ved hjælp af kontrolleret adgang. Bevar forbindelsen til de mennesker og det indhold, der er vigtigt for dig, med SharePoint newsfeed.

 

Nem it
Nyd forretningskontinuiteten, mens du bevarer kontrollen. Med Office 365 tager Microsoft sig af serverne for dig med opdateret spam- og malwarebeskyttelse, geo-redundante datacentre og en 99,9 % finansielt støttet aftale om serviceniveau. Du kan stadig administrere alle dine tjenester gennem et enkelt administrationscenter for at tilføje/slette brugere samt gøre mobile enheder endnu sikrere. Brugere kan nu hurtigt installere Office på deres desktop computere ved at streame direkte fra Office 365. Office er klar til brug på ingen tid ved at klikke på “installer”, og det kører parallelt med ældre versioner af Office.

 

Den bedste værdi
Office 365 er en cloud-abonnementsservice, så du vil altid have den nyeste teknologi uden behovet for at opgradere servere. Med et overkommeligt månedsgebyr har du den nyeste version af de velkendte Office desktop-programmer, der forbindes problemfrit med kommunikation og samarbejdstjenester i virksomhedsklasse. Med en licens pr. bruger kan hver enkelt bruger benytte Office på op til 5 pc’er eller Mac-computere foruden mobile enheder. Hvis du har sæsonarbejdere, kan du nemt tilføje og slette brugere, som du har brug for dem.

 

Hos Syscom IT-Konsulenterne er vi Microsoft Cloud Partner. Derfor kan vi tilbyde en lang række forskellige Office 365 løsninger, samt tilbyde dig rådgivning og opsætning af din Office 365 konto.
Ønsker du mere information vedr. Microsoft Office 365, så kontakt venligst Kent Kirkensgaard på tlf. 87 34 55 22 eller udfyld formularen så kontakter vi dig og hjælper dig med at opsætte en Office 365 konto.